laupäev, 25. juuli 2009

Lehttaina-juustukeerud Annikale

KÜPSETISE ISELOOMUSTUS:



Lehttaigna ribadest tehtud juustuga kaetud keerud, mis sobivad hästi suupisteks.


Lihtsalt tehtav maitsev suupiste!



VAJA LÄHEB:


umbes 400 g lehttainast, tegelikult ei ole selle suupiste puhul kogused nii olulised, põhiline on, et määrida lehttainas sulavõi või õliga (mina tegin õliga), raputada juust peale, lõigata jupid, teha keerd peale ja küpsetada valmis.
400 grammi lehttainast
natuke õli määrimiseks, et juust ära ei kukuks
50 grammi riivjuustu



TEGEMISKÄIK:


Rulli tainas õhukeseks, määri õliga, raputa üle juustuga, lõika kogu tainas pikkupidi pooleks ja siis omakorda ribadeks, riba pikkus jääb umbes 10 sentimeetrit. Keera keerdu nagu kruvi, 2 ringi võiks keerata. Küpseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil eelkuumutatud 225-kraadises ahjus 5-7 minutit (unustasin kella vaadata).

Kommentaare ei ole: