laupäev, 25. juuli 2009

Kartuli-heeringasalat murulauguga

SALATI ISELOOMUSTUS:



See salat on alternatiiv ja hea vaheldus toidule keedetud kartul, heeringas hapukoorega, mille koostisosad on enam-vähem samad, kuid tulemus hoopis teine.





VAJA LÄHEB:



koorega keedetud kartuleid ( panin umbes 2 liitrit kuubikuteks tükeldatud kartuleid)

300-400 g pakendis müüdavat soolaheeringat sibulaga või lihtsalt soolaheeringat ja 1 mugulsibul

50 grammi murulauku

400 g pakk hapukoort

soola

TEGEMISKÄIK:


Kartulisalat tuleb palju parem kui kartulid kooritakse alles peale keetmist. Kartulikuubikutele


lisasin hakitud murulauku ja pool soolaheeringas sibulaga väiksemaks tükeldatud pakisisu ilma õlita. Seal pakis olnud sibulad on huvitava ja mitte nii kange maitsega kui toores sibul, sobivad väga hästi. Lisasin hapukoore ja soola.Täiesti hea salat!

Kommentaare ei ole: