pühapäev, 1. november 2009

Kaerahelbe-õunapätsid

TOIDU ISELOOMUSTUS:

Karerahelbe-õunapätsid näevad välja nagu kaerahelbeküpsised (pätsikesed), kuid neile on lisatud purustatud või riivitud õunu.

VAJA LÄHEB:

5 detsiliitrit kaerahelbeid
1 detsiliiter suhkrut
50 grammi margariini
2 muna
3 detsiliitrit riivitud või purustatud õunu

TEGEMISKÄIK:

Kloppisin munad kahvliga lahti, lisasin suhkru, siis kaerahelbed, sulatatud margariini ja köögikombainis purustatud eelnevalt puhastatud ja kooritud õunad, segasin, tõstsin lusikaga väiksed pätsid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetada 200-225-kraadise ahju keskmises osas umbes 20 minutit.
Maitsesid hästi!

Kommentaare ei ole: