pühapäev, 29. november 2009

Jakobi kuumad matkavõileivad 2 tk

Jakob saatis enda poolt läbi proovitud kuumade võileibade retsepti.


Vajalikud toiduained

4 viilu juustu

3 viinerit

1,5 marineeritud kurki

4 röstsaia viilu

Valmistamisõpetus

  1. Lõika juust neljaks viiluks.
  2. Viiluta viinerid umbes 1 cm paksusteks viiludeks
  3. Lõika 1 marineeritud kurk pooleks ja viiluta see omakorda 1 cm paksuseks .
  4. Aseta ühele röstsaiale oma äranägemisekohaselt kogu kompot viineritest, kurkidest ja juustust.
  5. Aseta teine sai esimese peale
  6. Toimi kolmanda ja neljanda saiaga samamoodi.
  7. Aseta saiad soojenenud võileivagrilli ja lase neil küpseda 1 – 2 min. Märkus: kui võileivagrilli ei ole käepärast võid asetada saiad ka ahju mis on soojenenud umbes 175 – 200 kraadini. Lase ahjus küpseda 5 – 7 min.
  8. Võtke saiad ahjust või võileivagrillist välja, pange neile ohtralt ketšupit ja hakake sööma.
  9. Head isu!!!
  10. Pese nõud ja lahku köögist!

Kommentaare ei ole: