SUUPISTE ISELOOMUSTUS:
Selle suupiste tegemiseks rullitakse taignarulliga kandiline saiaviil õhukeseks, kaetakse täidisega, keeratakse rulli ja siis lõigatakse omakorda see rull väikesteks juppideks. Lihtne valmistada!
VAJA LÄHEB:
kandilisi saiaviile
täidiseks sulatatud juustu "Merevaik"
Kui on olemas köögikombain või mõni teine hea purustamismasin, siis võib teha järgmist täidist:
purustada köögikombainis 100 grammi taist sinki, pool paprikat, lisada 3 supilusikatäit hapukoort ja natuke soola. Tuleb maitsev kreem.
TEGEMISÕPETUS:
Saiaviilud rullida taignarulliga õhukeseks, kasutasin selleks kandilisi saiaviile. Rullitud saiaviilu annab hästi rulli keerata, kontrolligi palja saiaviiluga peale taignarulliga rullimist, kas annab rulli keerata, kui ei, siis tuleb veel rullida.
Saiarullimise idee sain ühest vene keelsest raamatust, täidised mõtlesin ise.
Täidiseks panin saiaviilule sulatatud juustu "Merevaik" ja tegin ka singi-paprikakreemiga, mis oli väga maitsev.
Keerasin täidisega kaetud saiaviilu tihedalt rulli ja lõikasin kohe juppideks. Jupid panna taldrikule selliselt, et üks lõikepind on vastu taldrikut ja teine üleval.
Pealmiseks jääva lõikepinna võib katta ka sama kreemiga, millega täidad, aga ei pea seda tegema ja kui peenemat suupistet tahab, siis võib kaunistuseks panna tikuga viinamarja.
Väga lihtne ja maitsev suupiste.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar