tag:blogger.com,1999:blog-1341280657919366436.post8518441247289733599..comments2023-10-28T12:17:32.224+03:00Comments on KOKARAAMAT NÄGEMISPUUDEGA INIMESTELE: Ahjuliha küpsetuskotisSille http://www.blogger.com/profile/10864522230059219692noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1341280657919366436.post-43330988503635469302022-05-06T03:27:22.926+03:002022-05-06T03:27:22.926+03:00useful referenceClick Here check my blogthis a...<a href="https://www.dolabuy.ru/backpack-c-157_158_159/louis-vuitton-replicas-josh-damier-graphite-canvas-n40365-grey-p-2672.html%22" rel="nofollow">useful reference</a>Click Here <a href="https://www.dolabuy.ru/pochette-c-157_158_166/louis-vuitton-uk-m57631-cream-pochette-accessories-monogram-p-3505.html%22" rel="nofollow">check my blog</a>this <a href="https://www.dolabuy.ru/pochette-c-157_158_166/cheap-louis-vuitton-pochette-metis-tan-m53940-p-1085.html%22" rel="nofollow">a fantastic read</a>important source thesoughhttps://www.blogger.com/profile/03906176306095168046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1341280657919366436.post-27440604544412340102016-12-22T06:33:04.777+02:002016-12-22T06:33:04.777+02:00Elan Soomes ja paarkümmend aastat teen küpsetuskot...Elan Soomes ja paarkümmend aastat teen küpsetuskotis seapraadi, mitte ainult jõuludeks.<br />Soomes see ”joulukinkku” on valmis soolatud, paarist kilost kümne kiloni ja rohkem, võrk peal. Aga ka tavaline liha saab parem, kui ei tee nii käreda kuumaga.<br />Ma mõnda asja parandaksin. Esiteks ei ole vaja neid auke rohkem kui üks teha, et õhk välja pääseks, muidu kott lihtsalt lõhkeb. Soovitan kasutada termomeetrit sisetemperatuuri mõõtmiseks, sel jul mingeid lisaauke pole vaja teha.<br />Edasi panen mina liha kuivale ahjuplaadile, pistan 200 kraadisesse ahju nii 10-15 minutiks, siis keeran temperatuuri 100-le. Keskmiselt arvestada tuleb tund kilo kohta, kui termomeeter on lihas, siis mina võtan välja 70 kraadi juues, muidu soovitus on pakendil alati 75 kraadi. Siis jääb praad mahlane, seest roosakas. Kuumemaga on hall, vedelik välja keenud, liha lõigates on nii pehme, et laguneb.<br /><br />Edasi siis see, mida pean valeks ja miks ma otsustasin kommentaari kirjutada. <br />Kotti kohe kuumalt koos lihaga tõsta ei tohi mitte mingil juhul! <br />Kott jätta plaadile, plaat jahtub kiiresti. Edasi on võimalik kaks varianti – kui on kaks inimest, siis võtta anum vedeliku jaoks, üks tõstab plaadi üles ja kallutab koti nurga anuma kohale, teine lõikab augu kääridega koti otsa ja vedelik niriseb sealt välja.<br />Teine võimalus on kott pealt lahti lõigata, liha kahe kahvli abil liuale tõsta ja edasi saab siis kotist vedeliku eraldi ära kallata.<br />Kui on soov praadi külmalt lõikudena kasutada, siis võib kogu kupatuse külma ruumi viia ja maha lasta jahtuda. Siis hiljem saab liha välja tõsta ja kallerdunud vedeliku koos rasvaga tavalises potis üles sulatada.<br />Sattusin siia sinu lehele juhuslikult, mõtlesin, et kirjutan oma soovituse ka, kuigi blogikirjutis on ammu kirjutatud.<br />Toredaid jõulupühi!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01976927056337459152noreply@blogger.com