Jakob saatis enda poolt läbi proovitud kuumade võileibade retsepti.
Vajalikud toiduained
4 viilu juustu
3 viinerit
1,5 marineeritud kurki
4 röstsaia viilu
Valmistamisõpetus
- Lõika juust neljaks viiluks.
- Viiluta viinerid umbes 1 cm paksusteks viiludeks
- Lõika 1 marineeritud kurk pooleks ja viiluta see omakorda 1 cm paksuseks .
- Aseta ühele röstsaiale oma äranägemisekohaselt kogu kompot viineritest, kurkidest ja juustust.
- Aseta teine sai esimese peale
- Toimi kolmanda ja neljanda saiaga samamoodi.
- Aseta saiad soojenenud võileivagrilli ja lase neil küpseda 1 – 2 min. Märkus: kui võileivagrilli ei ole käepärast võid asetada saiad ka ahju mis on soojenenud umbes 175 – 200 kraadini. Lase ahjus küpseda 5 – 7 min.
- Võtke saiad ahjust või võileivagrillist välja, pange neile ohtralt ketšupit ja hakake sööma.
- Head isu!!!
- Pese nõud ja lahku köögist!